Amazon Ads

Annonser som arbetar lika hårt som du gör

Vill du möta målgrupper där de handlar, läser, lyssnar och tittar? Lär dig hur du kan skapa kontakt med kunder på de platser där de älskar att vara.

Uppnå dina kampanjmål

Oavsett vilket ditt primära mål än är kan du utforska dessa resurser som är bäst lämpade för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

ikon för nå fler kunder

Skapa kontakt med dina kunder vid rätt tidpunkt med budskap som spelar roll.

ikon för öka trafik

Maximera kundengagemanget på din webbplats eller i din Store.

ikon för öka försäljning

Använd insikter som stimulerar kundresultaten, oavsett om kunderna befinner sig på Amazon eller någon annanstans.

ikon för förbättra kundlojalitet

Se till att kunderna kommer tillbaka och skapa hållbara relationer.

Blogg

Marknadsföringstrenderna som kommer att definiera 2024

Var redo att navigera i de nya strategierna, idéerna och teknikerna som kommer att prägla branschen i år.

Läs mer.
Gå vidare.

Ikon för produktmeddelande

Håll dig uppdaterad om våra senaste annonslösningar med utbudet från Amazon Ads som fortsätter att växa.

Ikon för insikter

Fördjupa dig i våra kurser, fallstudier, guider och undersökningar för att förbättra din annonseringsstrategi.

Bloggikon

Lär dig mer om de senaste annonseringstrenderna med hjälp av nyanserad rapportering, djupgående studier, branschanalys och frågestunder med företagsledare.

ikon för webbinarium

Gå med i våra kostnadsfria webbinarier om du vill lära dig hur du bäst använder Amazon Ads. Har du inte möjlighet att delta i live-sessionerna? Titta på begäran och lär dig i din egen takt.

Ikon för utbildningskonsolen

Vill du hjälpa ditt företag att växa? Bläddra i vårt bibliotek med kostnadsfria kurser för annonsörer på alla nivåer.

Vanliga frågor om Amazon Ads

Välkommen till Amazon Ads. För att hjälpa dig komma igång har vi svarat på några av de vanligaste frågorna från nybörjare.

Vad är Amazon Ads?

Amazon Ads erbjuder många olika produkter och information som kan hjälpa registrerade säljare, leverantörer, bokleverantörer, Kindle Direct Publishing-författare, apputvecklare och/eller byråer att nå sina annonseringsmål. (Se varje produktsida för behörighetskriterier.) Med hjälp av våra insikter, vår räckvidd och vår premiumunderhållning, i form av allt från musik till streaming, kan du få kontakt med rätt målgrupper på rätt platser, både på Amazon och andra platser där de befinner sig.

Hur fungerar Amazon Ads?

För att komma igång med annonsprodukter med självbetjäning såsom Sponsored Products, Sponsored Brands, Sponsored Display och Stores går du till sidan för registrering och väljer ett av alternativen för att registrera dig.

Displayannonsering, videoannonser och annonser som visas via Amazon DSP kan hanteras på egen hand eller i samarbete med en account executive från Amazon Ads.

Hur mycket kostar Amazon Ads-lösningar?
  • Sponsored Products, Sponsored Brands och Sponsored Display är annonser med kostnad-per-klick vilket innebär att du bara betalar när kunderna klickar på din annons och du kontrollerar själv din kampanjbudget.
  • Kostnaden för kampanjer med displayannonsering och videoannonser kan variera beroende på format och placering.
  • Ljudannonser säljs med en kostnad per tusen visningar.
  • Annonsering via en hanterad tjänst i samarbete med en account executive från Amazon Ads (displayannonsering, videoannonser och annonser som visas via Amazon DSP) kräver vanligtvis en investering på minst 50 000 USD.
  • Du kan skapa en Store utan kostnad.
Vilka rapporter finns tillgängliga för att hjälpa till att mäta min investeringsavkastning?

Våra rapporterings- och mätlösningar hjälper alla annonsörer – från nystartade företag till ledande reklambyråer och etablerade varumärken – att noggrant mäta påverkan av annonsering och göra det enkelt att planera, optimera och mäta marknadsföringsstrategier.

Hur optimerar man annonser på Amazon?

Amazon Ads kan hjälpa dig att optimera dina kampanjer och få en lyckad annonsering. Ta reda på mer om våra annonsprodukter, läs vår blogg, ta kurser i utbildningskonsolen och fördjupa dig i vårt insiktsbibliotek.

Hur kan man sälja böcker med Amazon Ads?

Amazon har hundratals miljoner aktiva kundkonton över hela världen och är en plats där läsare kan upptäcka, köpa och läsa böcker. Amazon Ads erbjuder marknadsföringslösningar för böcker som kan hjälpa dig att nå alla olika typer av bokköpare var de än befinner sig på sin inköpsresa, frånvarumärkeskännedom till försäljning. Läs mer om att annonsera böcker.