De 5 trenderna som varje marknadsförare behöver känna till 2023

Börja året rätt och ta reda på hur ditt varumärke kan ligga steget före de stora trenderna som reklambranschen står inför, allt från mediehållbarhet till optimering av budgetar.

kvinna njuter av musiken i sina hörlurar

Låt oss utvecklas tillsammans

Nå nya kunder med Amazon Ads

exempel på Amazon-annonser och en Alexa-enhet

Starta din första kampanj

Dessa fyra onlinekurser innehåller allt du behöver för att komma igång.

animering av sökfråga

Förfina din nyckelordsstrategi

Här är tre tips som hjälper dig att välja rätt nyckelord för dina kampanjer.

datadiagram och rapportering av nyckeltal

Optimera dina kampanjer

Förstå betydelsen av din varumärkespåverkan med Amazon Ads mätlösningar.

Hylla inspirerande berättelser

Att förvandla en uppenbarelse från en regnig dag till ett blomstrande företag för huvudbonader

Hairbrellas grundare och VD Tracey Pickett förklarar annonsstrategin som hjälpte till att expandera hennes varumärke och varför resurser som Amazons Black Business Accelerator hjälper företag som ägs av mörkhyade personer att blomstra.

Hairbrellas VD Tracey Pickett

Utbildning och inspiration

Ikon för produktmeddelande

Läs om hur Amazon Ads hjälper varumärken att utforma annonsupplevelser som glädjer kunder och levererar resultat.

Bloggikon

Lär dig mer om de senaste annonseringstrenderna med hjälp av nyanserad rapportering, djupgående profiler, branschanalys och frågestunder med företagsledare.

Ikon för utbildningskonsol

Vill du hjälpa ditt företag att växa? Bläddra i vårt bibliotek med kostnadsfria kurser för annonsörer på alla nivåer.

 kalenderikon för webbinarie

Gå med i våra gratis webbinarier för att lära dig hur du bäst använder Amazon Ads. Kan inte vara med på live-sessioner? Titta på begäran och lär dig i din egen takt.

Vanliga frågor om Amazon Ads

Välkommen till Amazon Ads. För att hjälpa dig komma igång har vi svarat på några av de vanligaste frågorna från nybörjare.

Vad är Amazon Ads?

Amazon Ads erbjuder produkter och information som hjälper dig att uppnå dina annonseringsmål för registrerade säljare, leverantörer, bokleverantörer, Kindle Direct Publishing (KDP)-författare, apputvecklare och/eller byråer (se produktsidorna för individuella behörighetskriterier). Med hjälp av våra insikter, vår räckvidd och premiumunderhållning i form av allt från musik till streamat innehåll, kan du få kontakt med rätt målgrupp på rätt ställe, både på och utanför Amazon.

Hur fungerar Amazon Ads?

För att komma igång med produkter med självbetjäning som Sponsored Products, Sponsored Brands, Sponsored Display, och Stores går du till sidan för registrering och väljer ett av alternativen för att registrera dig.

Displayannonsering, videoannonser och annonser som visas via Amazon DSP kan hanteras på egen hand eller i samarbete med en account executive från Amazon Ads. Kontakta oss för att komma igång.

Hur optimerar du annonser på Amazon?

Amazon Ads kan hjälpa dig att optimera dina kampanjer och uppnå annonseringsframgång. Ta reda på mer om våra annonsprodukter, läs vår blogg, ta kurser i utbildningskonsolen och dyk djupare i vårt insiktsbibliotek.